Laddar

Legendariska Bilmärken

Det finns hundratals bilmärken runt om i världen, och nya skapas varje år. Detta kan kännas som ett oöverstiglig berg för dem som precis börjat med investeringar i bilar. Men det första alla bör veta är att inte alla bilmärken är skapade lika. 

Nästan alla är skapade för den vanliga människan, deras enda uppgift är att transportera någon från a till b utan att göra erfarenheten minnesvärd. Det är inget fel på dessa bilar, men dem kommer sällan öka i värde efter några år, tvärtom är det vanligt att dem har halverat sitt värde eller ännu värre efter första ägaren är klar. 

Sen finns det den andra typen av bilar, de ofta opraktiska, väldigt dyra men som alla ändå vill äga. Vi pratar såklart om bilmärken som Ferrari, Lamborghini, Porsche och Aston Martin. Dessa bilar är inte för den vanliga människan som ska köra sin familj till stranden en fin sommardag, dem är till för att dra runt på den franska rivieran när solen skiner. Men dem är också ofta till för att stå i ett garage okörda under flera års tid. Det är för att, till skillnad från vanliga bilar, så ökar dessa ofta i värde och kan bli ofantligt bra investeringar. 

I denna serie ska vi prata om några av de bästa, mest legendariska bilmärken som finns. Vi kommer kort ta upp de ofta väldigt intressanta historierna runt dessa bilar, och på så sätt ge en viss insyn till varför dem har så trogna följare som är villiga att betala flera miljoner över orginalpriset.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *